У рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності та охорони праці в Ліцеї №2 імені А.П. Бахути (директор Оксана Якубова) змістовно та цікаво проведено День цивільного захисту населення.

Класні керівники та класоводи, дбаючи про безпеку своїх вихованців, залучили їх до бесіди “Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій різного характеру”.

Учні 1-4 класів, учасники вікторини в малюнках, гарними ілюстраціями пропагували правила безпеки в надзвичайних ситуаціях та водночас демонстрували свої творчі здібності.

5-6 класи переглянули та активно обговорили презентацію “День ЦЗ. Бути обізнаним. Вибухові предмети. Запобігти! Врятувати! Допомогти!”

Презентація “Техніка безпеки для учнів під час воєнного стану” зацікавила семикласників та восьмикласників.

Старшокласники, тобто учні 9-11 класів, стали активними учасниками онлайн-тренінгу “Надання домедичної допомоги при різноманітних видах поранення”, під час якого теоретично вдосконалювали навички надання першої допомоги постраждалому.

Учителі, поглиблюючи свої знання з цивільної оборони під час онлайн-тренінгу “Оповіщення населення про надзвичайні ситуації. Дії за сигналами ЦЗ”, згадували Дні цивільної оборони, проведені в мирний час. Тоді в рідній школі не вірилося, що всі загрози можуть стати жахливою реальністю, а правила безпеки життєвою необхідністю. Тож продовжуємо навчання з цивільної оборони, щоб “ЗАПОБІГТИ! ВРЯТУВАТИ! ДОПОМОГТИ!”

Залишити коментар